Beste Houtbrander 2022

Ben je benieuwd welke houtbrander de beste is? Om het jou gemakkelijk te maken hebben wij een test gedaan waarin we meer dan 10 verschillende houtbranders hebben getest. De houtbrander welke het beste uit te test kwam, wordt hieronder uitgebreid toegelicht!

Om het eerlijk te houden is onderscheid gemaakt tussen houtbranders van Houtbrander.com en houtbranders van andere webshops.

Vanuit de eigen schop van houtbrander.com is er een top 5 beste houtbrander sets geselecteerd op basis van prijs-kwaliteit verhouding.

1. Luxe houtbrander set | Pyrografie set - 20 opzetstukken

Waarom deze houtbrander? Het is een toegankelijke set en gemakkelijk in gebruik. De set wordt geleverd met 20 verschillende houtbrandpunten, gemakkelijke houders en een regelbaar station. Er kan tegelijkertijd met beide houtbrandpennen worden gewerkt. De set is degelijk in gebruik en hierdoor ook zeer betaalbaar voor een compleet station. Hierdoor is het ook de best-seller van 2022 en krijgt deze elk jaar weer een nieuwe upgrade in bijvoorbeeld materiaal.

2. Houtbrander 118-delig | Pyrografie set

De 118-delige houtbrander set is ideaal voor de beginnende houtbrander. Eigenlijk is dit een overcomplete set met alle gemakken voorzien. De losse houtbrander pen is gemakkelijk regelbaar via de body en is tevens veilig in gebruik. Bij deze set worden zelfs losse houtjes geleverd om hiermee direct van start te kunnen gaan. De complete set bezit een opbergdoos voor alle brandkoppen en een opbergetui om de gehele set in te stoppen. 

3. Ultra Houtbrander station | Pyrografie set


De gevorderde houtbrander kan helemaal los met deze ultra houtbrander station. Het is een flinke upgrade van het 'broertje' Luxe houtbrander set | Pyrografie set - 20 opzetstukken. Deze ultra set is super degelijk in kwaliteit en eist een gevorderde hand. Het materiaal waarvan dit station is van hoogwaardige kwaliteit. 

4. Houtbrander set 47-delig | Pyrografie Set


De 47-delige set is ook ideaal voor de beginner en is het voorgaande 'broertje' van de Houtbrander 118-delig | Pyrografie set. De set heeft dezelfde houtbrander alleen is iets minder uitgerust met accessoires. Zo wordt er geen hout meegeleverd en zijn er iets minder mogelijkheden qua potloden, figuren en houtbrandpunten. Ook wordt deze set geleverd met een opslagbox voor houtbrandpunten en een etui om de volledige set mee op te bergen. Uiteraard verschilt deze set dan ook in prijs in vergelijking met de 'grote broer'.

5. Houtbrander 28-delig | Pyrografie set

Beginnen met houtbranden kan ook simpelweg met een losse houtbrander en een aantal houtbrandpunten. Deze 28-delige set geeft dat precies weer. Een degelijke en tevens regelbare losse houtbrander geleverd met 28 verschillende houtbrandkoppen. De temperatuur van deze houtbrander is gemakkelijk in te stellen op de pen zelf en is binnen 60 seconden al op de gewenste warmte opgewarmd. Met deze set kun je direct van start gaan voor een zacht prijsje.Natuurlijk zijn er naast het aanbod van Houtbrander.com nog andere aanbieders van houtbrander en pyrografie sets. Het aanbod van Bol.com is namelijk ook heel erg groot. 
Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen