Houtbrander kopen

Houtbrander kopen?


Ben jij van plan om een houtbrander te kopen? Goed plan én je bent bij Houtbrander.com aan het juiste adres. Wij hebben +15 jaar ervaring in de pyrografie wereld. Of jij nu beginner bent of een ervaren professional, het maakt echt niet uit. Er is aanbod voor ieder wat wils. 

Professionele Houtbrander
Ben je op zoek naar een professionele houtbrander? Bekijk dan eens de Luxe Houtbrander Set | Pyrografie Set - 20 opzetstukken. Deze houtbrander is voor de gevorderde beoefenaar. Het station is makkelijk bedienbaar én deze set heeft 2 houtbrandpennen. Een andere professionele houtbrander is de Professionele Houtbrander Set | Luxe Pyrografie Set - 23 opzetstukken. De naam zegt het eigenlijk ook al. 

Houtbrander Starterset
Heb je nog niet heel erg veel ervaring met houtbrander, of ben je zelfs nog nooit begonnen. Probeer het dan eens uit met een kleine starterskit. Een voorbeeld van een mooie houtbrander starterskit is de Houtbrander 28-delig | Pyrografie set. Het is een relatief betaalbare houtbrander, welke alle basisvoorzieningen heeft. Ga direct aan de slag en wordt een echte professional!

Over Houtbrander.com
Houtbrander.com heeft meer dan 15 jaar ervaring in houtbewerking. Sinds 5 jaar is het zich gaan verdiepen in pyrografie. Heb je vragen over deze set of wellicht een andere set? Neem gemakkelijk contact op met de klantenservice. 
houtbrander.com