Hoe tekst in hout branden met een houtbrander?

Hoe tekst in hout branden met een houtbrander?

Ben je van plan om tekst in hout te gaan branden? Weeg hier niet te zwaar aan, het is namelijk makkelijker dan je denkt! Houtbrander.com verkoopt namelijk handige hulpmiddelen om op een nette manier tekst in hout te branden.

Letters in hout branden

Het pakt vaak heel erg mooi uit wanneer je letters in hout brandt. Het ziet er namelijk stoer en ambachtelijk uit. Je kunt dit uit de losse pols doen, maar zoals je al eerder las, is hier handige hulpmiddel voor!

Bij sommige sets wordt namelijk een soort 'template' wat overtrekbaar is meegeleverd. Hierdoor kun je dit op het hout leggen, en gemakkelijk de letters 'inkleuren'. Let er wel goed op dat je geen spelfouten maakt, want uitgummen werkt niet bij het houtbranden! ;)

Om het gemakkelijk te maken hebben wij de sets inclusief template voor je op een rijtje gezet.

1. Houtbrander set 65-delig
Deze set is ideaal voor beginners of een hobbyist en bestaat uit maar liefst 65 delen. In deze set zit onder andere diverse brandpunten, een opberg box voor deze brandpunten en een template. Naast dat het template letters bevatten, heeft het ook nog interpuncties! Ideaal dus!

2. Houtbrander set 128-delig
Wil je toch gaan voor nog wat extra opties? Bekijk dan eens de 128-delige houtbrander set. Deze pyrografie set bezit eveneens dezelfde eigenschappen en inhoud als de 65-delige, maar heeft nog wat extra middelen. Naast een normaal letters en interpunctie template, heeft het nog figureren templates en het een en ander aan persoonlijke beschermingsmiddelen. Zowel de 65 als de 128-delige worden geleverd met handige opbergetui.

3. Houtbrander set 40-delig
Zijn zowel de 65-delige als de 128-delige pyrografie sets iets te veel van het goede? Maak dan een mooie start met de 40-delige. Dit is een losse houtbrand pen met alle gemakken voorzien. Het heeft verschillende brandpunten, letters en interpunctie templates, maar wordt geleverd zonder opbergetui.

Over Houtbrander.com
Houtbrander.com heeft meer dan 15 jaar ervaring in houtbewerking. Sinds 5 jaar is het zich gaan verdiepen in pyrografie. Heb je vragen over deze set of wellicht een andere set? Neem gemakkelijk contact op met de klantenservice. 
houtbrander.com